Springworks bakal nambahan 500.000 suku pasagi rumah kaca tatanén hidroponik

Lisbon, Maine - Springworks, tegalan anhidrat organik panggedéna sareng munggaran disertipikasi di New England, dinten ayeuna ngumumkeun rencana pikeun nambihan 500,000 suku pasagi rohangan rumah kaca.
Ékspansi skala ageung bakal teras-terasan ngalayanan para nasabah panggedéna di Maine Farms, Whole Foods Supermarket sareng Hannaford Supermarket, ogé seueur réstoran lokal, toko sareng toko sanés.Pabrik-pabrik ieu bakal nyayogikeun Springworks sareng apu organik seger anu disertipikasi.
Rumah kaca 40,000 suku pasagi munggaran bakal dianggo dina Méi 2021, anu bakal ngalipat gandakeun kaluaran taunan perusahaan Bibb, apu romaine, apu, saos salad sareng produk sanésna, sareng rébuan pon nila., Anu penting pisan pikeun prosés pertumbuhan aquaponics Springworks.
Pangadeg Springworks, Trevor Kenkel, 26 taun, ngadegkeun kebon di 2014 dina yuswa 19 taun, sareng anjeunna ngahubungkeun kalolobaan kamekaran ayeuna kana paningkatan pesenan ti supermarkét pikeun ngaréspon COVID-19.
Pandemik parantos nyababkeun seueur karusakan ka toko grosir sareng para pembeli anu ngadukung aranjeunna.Telat pengiriman barang ti suppliers West Coast maksa pembeli supermarket néangan sumber lokal jeung régional pikeun rupa-rupa pangan aman, bergizi sarta sustainable.Di Springworks, pendekatan ékosistem-centric kami nyayogikeun jasa dina sagala aspek.Metoda ieu ngagunakeun 90% kurang cai ti métode séjén, teu make péstisida sintétik, sarta ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun nikmat, sayuran héjo seger sapanjang taun.Jeung lauk."ceuk Kenkel.
Nalika pandémik janten populer di 2020, Whole Foods ngagaleuh Springworks pikeun nyimpen / rak produk selada leupas pikeun nyumponan paménta ageung pikeun apu organik ti konsumen di Wétan Laut.Seueur toko grosir parantos ngalaman instabilitas panyadia West Coast kusabab telat pengiriman sareng masalah pangiriman sareng pangiriman lintas-wates sanés.
Hannaford ngalegaan distribusi apu Springworks ti New England ka toko-toko di daérah New York.Hannaford mimiti ngirimkeun apu Springworks di sababaraha toko di Maine di 2017, nalika ranté éta milarian pengganti apu lokal di California, Arizona sareng Mexico.
Dina dua taun, jasa sareng kualitas Springworks nginspirasi Hannaford pikeun ngalegaan distribusina di sadaya toko di Maine.Sumawona, nalika pandémik flu sareng paménta konsumen naék, Hannaford nambihan Springworks ka toko New York na.
Mark Jewell, manajer kategori produk pertanian Hannaford, nyarios: "Springworks bakal taliti pariksa unggal kotak nalika nyumponan kabutuhan suplai apu urang sareng ngahontal nol runtah tuangeun.Dimimitian ku pendekatan simbiosis lauk-sayur na, urang bakal tumuwuh greener, produk seger leuwih bergizi." "Kualitas konsisten maranéhanana sarta originalitas ogé ninggalkeun urang gambaran jero.Faktor-faktor ieu, ditambah ku prakték kaamanan pangan anu saé, kasadiaan sapanjang taun sareng jarakna ka pusat distribusi kami, ngajantenkeun kami milih Springworks Gantina milih produk anu dibudidayakeun anu dikirimkeun ka sakuliah nagara, janten langkung gampang.
Salian produk kaasup apu Springworks 'Organik Baby Héjo Romaine, Hannaford ogé ngagentos apu daun héjo organik maranéhna aya kalawan merek Springworks, nu bisa ngahasilkeun jumlah katuhu apu Crispy pikeun salad tunggal atawa smoothie.
Kenkel sareng wakil presiden adina Sierra Kenkel parantos aya ti mimiti.Anjeunna parantos naliti sareng ngembangkeun variétas énggal anu bakal nyumponan kabutuhan bisnis pangecér sareng nyumponan gaya hirup sareng kabutuhan gizi konsumén.
"Konsumen anu ngahargaan kualitas sareng transparansi naroskeun ka supermarkét pikeun produk organik ti produsén pangan lokal," saur Sierra, anu tanggung jawab kana penjualan sareng pamasaran Springworks.
"Ti siki nepi ka jualan, kami digawé teuas pikeun nyadiakeun apu freshest jeung paling nikmat nu nyimpen kayaning Whole Foods jeung Hannaford nyangka, sarta naon konsumén maranéhanana pantas. Urang ngarepkeun dialog jeung ranté supermarket utama lianna di Northeast sabab kami The. rumah kaca anyar bakal salajengna ningkatkeun pangabisa urang tumuwuh lezat, bergizi, sarta Certified apu organik-sareng hak sapanjang taun pikeun beroperasi husus sayuran héjo sarta bumbu di mangsa nu bakal datang. Di Maine ".
Springworks diadegkeun dina 2014 ku CEO Trevor Kenkel nalika anjeunna yuswa mung 19 taun.Anjeunna mangrupikeun tukang kebon rumah kaca hidroponik di Lisbon, Maine, ngahasilkeun apu organik sareng tilapia anu disertipikasi sapanjang taun.Simbiosis lauk-sayur mangrupikeun jinis tatanén anu ngamajukeun hubungan simbiosis alami antara pepelakan sareng lauk.Dibandingkeun sareng tatanén dumasar kana taneuh, sistem hidroponik Springworks nganggo 90-95% langkung seueur cai, sareng sistem proprietary perusahaan ngagaduhan hasil per acre anu 20 kali langkung luhur tibatan kebon tradisional.
Lauk jeung sayur simbiosis nyaéta téhnik beternak nu lauk jeung tutuwuhan ngarojong tumuwuhna silih dina sistem katutup.Cai anu beunghar gizi anu dimeunangkeun tina budidaya lauk dipompa kana ranjang pertumbuhan pikeun nyayogikeun pepelakan.Tutuwuhan ieu giliran ngabersihan cai teras dipulangkeun deui ka lauk.Beda sareng sistem anu sanés (kalebet hidroponik), teu aya bahan kimia anu diperyogikeun.Sanaos seueur kauntungan tina hidroponik, ngan aya sababaraha rumah kaca hidroponik komérsial di Amérika Serikat.


waktos pos: Apr-20-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami