Springworks bakal nambah 500.000 kaki persegi griya pertanian hidroponik

Lisbon, Maine - Springworks, peternakan anhydrous organik paling gedhé lan pisanan sing disertifikasi ing New England, dina iki ngumumake rencana kanggo nambah 500.000 kaki persegi ruang griya ijo.
Ekspansi skala gedhe bakal terus nglayani pelanggan paling gedhe ing Maine Farms, Whole Foods Supermarket lan Hannaford Supermarket, uga akeh restoran lokal, toko lan toko liyane.Pabrik-pabrik kasebut bakal nyedhiyakake Springworks karo lettuce organik seger sing disertifikasi.
Rumah kaca pisanan 40.000 kaki persegi bakal digunakake ing Mei 2021, sing bakal nambahake produksi taunan perusahaan Bibb, romaine Lettuce, Lettuce, salad dressing lan produk liyane, lan ewonan kilogram tilapia., Sing penting kanggo proses pertumbuhan aquaponics Springworks.
Pendhiri Springworks, Trevor Kenkel, 26 taun, ngedegake peternakan kasebut ing taun 2014 nalika umure 19 taun, lan dheweke nganggep umume pertumbuhan saiki amarga tambah pesenan saka supermarket kanggo nanggepi COVID-19.
Pandemi kasebut nyebabake akeh karusakan ing toko kelontong lan para panuku sing ndhukung.Keterlambatan pengiriman saka pemasok West Coast meksa para panuku supermarket golek sumber lokal lan regional kanggo macem-macem panganan sing aman, nutrisi lan lestari.Ing Springworks, pendekatan ekosistem-sentris kita nyedhiyakake layanan ing kabeh aspek.Cara iki nggunakake banyu 90% luwih sithik tinimbang cara liya, ora nggunakake pestisida sintetik, lan ngidini kita ngasilake sayuran ijo sing enak lan seger ing saindhenging taun.Lan iwak."ujare Kenkel.
Nalika pandhemen dadi populer ing taun 2020, Whole Foods tuku Springworks kanggo nyimpen / nyimpen produk selada sing longgar kanggo nyukupi panjaluk salad organik saka konsumen ing Timur Laut.Akeh toko kelontong sing ngalami ketidakstabilan pemasok Pantai Barat amarga keterlambatan pengiriman lan masalah pasokan lan pangiriman lintas wates liyane.
Hannaford nggedhekake distribusi Springworks Lettuce saka New England menyang toko ing wilayah New York.Hannaford wiwit ngirim lettuce Springworks ing sawetara toko ing Maine ing 2017, nalika rantai kasebut nggoleki pengganti lettuce lokal ing California, Arizona lan Meksiko.
Ing rong taun, layanan lan kualitas Springworks inspirasi Hannaford kanggo nggedhekake distribusi ing kabeh toko ing Maine.Kajaba iku, nalika pandemi flu lan panjaluk konsumen mundhak, Hannaford nambahake Springworks menyang toko New York.
Mark Jewell, manajer kategori produk pertanian Hannaford, ujar: "Springworks bakal mriksa kanthi ati-ati saben kothak nalika nyukupi kabutuhan pasokan lettuce lan entuk nol sampah panganan.Diwiwiti kanthi pendekatan simbiosis iwak-sayuran, kita bakal tuwuh luwih ijo, produk seger sing luwih nutrisi." "Kualitas lan orisinalitas sing konsisten uga menehi kesan sing jero.Faktor kasebut, ditambah karo praktik keamanan panganan sing apik banget, kasedhiyan ing saindhenging taun lan jarak menyang pusat distribusi, nggawe kita milih Springworks Tinimbang milih produk sing ditanam ing lapangan sing dikirim ing saindenging negara, dadi luwih gampang.
Saliyane produk kalebu lettuce Organic Baby Green Romaine Springworks, Hannaford uga ngganti lettuce godhong ijo organik sing ana karo merek Springworks, sing bisa ngasilake lettuce crispy sing pas kanggo salad utawa smoothie siji.
Kenkel lan adhine wakil presiden Sierra Kenkel wis ana wiwit wiwitan.Dheweke wis nliti lan ngembangake varietas anyar sing bakal nyukupi kabutuhan bisnis para pengecer lan nyukupi kabutuhan gaya urip lan nutrisi para konsumen.
"Konsumen sing ngurmati kualitas lan transparansi njaluk supermarket kanggo produk organik saka produsen panganan lokal," ujare Sierra, sing tanggung jawab kanggo penjualan lan pemasaran Springworks.
"Saka wiji nganti dodolan, kita kerja keras kanggo nyedhiyakake lettuce sing paling seger lan paling enak sing disimpen kayata Whole Foods lan Hannaford, lan apa sing dikarepake para pelanggan. Kita ngarepake dialog karo rantai supermarket utama liyane ing Timur Laut amarga kita The griya ijo anyar bakal luwih nambah kemampuan kita kanggo tuwuh lettuce organik éca, nutritious, lan certified-lan hak saindhenging taun kanggo operate sayuran ijo khusus lan Jamu ing mangsa. Ing Maine.
Springworks didegaké ing 2014 dening CEO Trevor Kenkel nalika umure mung 19 taun.Dheweke dadi petani omah kaca hidroponik ing Lisbon, Maine, ngasilake selada organik lan tilapia sing disertifikasi ing saindhenging taun.Simbiosis iwak-sayuran minangka jinis tetanèn sing ningkatake hubungan simbiosis alami antarane tetanduran lan iwak.Dibandhingake karo tetanèn adhedhasar lemah, sistem hidroponik Springworks nggunakake banyu 90-95% luwih sithik, lan sistem kepemilikan perusahaan nduweni asil saben hektar sing 20 kaping luwih dhuwur tinimbang peternakan tradisional.
Simbiosis iwak lan sayur-sayuran minangka teknik breeding ing ngendi iwak lan tetanduran ndhukung saben liyane ing sistem tertutup.Banyu sing sugih nutrisi sing dipikolehi saka budidaya iwak dipompa menyang amben pertumbuhan kanggo pakan tanduran.Tanduran iki banjur ngresiki banyu banjur bali menyang iwak.Ora kaya sistem liyane (kalebu hidroponik), ora ana bahan kimia sing dibutuhake.Sanajan akeh kaluwihan hidroponik, mung ana sawetara omah kaca hidroponik komersial ing Amerika Serikat.


Wektu kirim: Apr-20-2021

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita