LAYANAN HIJAU

Profesionalisme rumah kaca pikeun mangtaun-taun, urang nyayogikeun langkung ti ngan ukur ngajual produk

Ahli manufaktur rumah kaca di Cina

Maksimalkeun pungsi kaluaran unggal lahan

Tentang Kami

Ihtisar proyék

Kami ngawangun rumah kaca tomat di bumi tandus ieu, Anjeun panginten anjeun tiasa ilham tina video ieu

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina waktos 12 jam.

Warta

Luangkeun waktos anjeun kanggo terang perkawis kami sateuacan anjeun nyandak kaputusan.

  • Springworks bakal nambihan 500,000 méter pasagi rumah kaca bumi hidroponik

    Lisbon, Maine - Springworks, tegalan anhidrat organik paling ageung sareng munggaran di New England, dinten ngumumkeun rencana pikeun nambihan 500,000 méter pasagi rohangan rumah kaca. Ékspansi skala ageung bakal teras ngalayanan palanggan panglegana Maine Farms, Whole Foods Supermarket sareng Hannaford Su ...

  • Aurora Ganja nempatkeun 1.7 juta méter pasagi behemoth di daérah penjualan

    Aurora Cannabis ngarencanakeun ngabongkar salah sahiji rumah kaca anu panggedéna sareng paling mahal anu dianggo pikeun melak ganja dina sajarah, tapi calon pembeli naon tiasa sibuk kéngingkeun langkung seueur pengeluaran supados proyek tiasa hasil direngsekeun. Numutkeun kana bahan promosi anu sayogi masarakat, Aurora parantos nanem modal ...

  • ngeunaan rumah kaca AX

    Sakumaha urang terang, Cina mangrupikeun nagara anu ngagaduhan warisan budaya anu panjang. Produksi tatanén ogé terus bertambah kuat kalayan kamekaran téknologi. Mimiti, urang damel di bumi alit anu bobolokot ....

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami