Pituduh pamasangan

Pituduh pamasangan

Pikeun Pitunjuk Instalasi, urang gaduh dua cara pikeun milih palanggan.
Cara kahiji: Pamasangan pituduh video jauh.
Pikeun nganggo metodeu ieu, anjeun kedah ngatur waktos pidéo sareng insinyur kami pikeun ngagampangkeun komunikasi.
Teras, anjeun langkung saé angkat ka situs proyék rumah kaca supados insinyur urang tiasa ningali masalah anjeun.Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah anjeun langkung gancang.
Upami, insinyur teu tiasa ngabéréskeun masalah anjeun dina komunikasi basa dina waktosna.Anjeunna bakal ngaluarkeun gambar konstruksi atanapi nyandak pidéo pamasangan bagian anu saluyu.
Cara kadua: Insinyur ilubiung dina proyék anjeun
Milih cara ieu ogé merlukeun komunikasi awal.Jelaskeun daérah pangwangunan rumah kaca, jinis rumah kaca sareng jumlah pagawé anu anjeun damel.
Lajeng, kalayan informasi leuwih diala, insinyur urang ngarencanakeun laporan konstruksi layak.Laporan ieu kasarna ngawengku waktu konstruksi sarta sababaraha urusan merlukeun gawé babarengan customer.
Tungtungna, insinyur pilihan anjeun bakal ngapung ka situs proyék anjeun sareng ngalaksanakeun rumah kaca numutkeun kabutuhan anjeun
Tangtosna, teu kedah hariwang ngeunaan komunikasi.Insinyur urang tiasa komunikasi sacara saé dina basa Inggris.

case

case

case

Urang EFISIEN

Alus dina produksi rumah kaca sareng langkung saé dina pangwangunan rumah kaca

URANG SUNDA NAFIS

Komunikasi aktip, ka konsumén jeung pagawe.

Urang EKONOMI

Mastikeun kualitas konstruksi proyék bari ngurangan pengeluaran waktu

Rék gawé bareng jeung urang?


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami