Udhëzime për instalimin

Udhëzime për instalimin

Për Udhëzimet e Instalimit, ne kemi dy mënyra për të zgjedhur klientët.
Mënyra e parë: Instalimi i udhëzuesit të videos në distancë.
Për të përdorur këtë metodë, së pari duhet të caktoni një kohë video me inxhinierët tanë për të lehtësuar komunikimin.
Pastaj, më mirë shkoni në vendin e projektit të serrës, në mënyrë që inxhinierët tanë të shohin problemin tuaj. Ju mund ta zgjidhni problemin tuaj më shpejt.
Nëse, inxhinieri nuk mund ta zgjidhë problemin tuaj në komunikimin gjuhësor në kohë. Ai do të nxjerrë vizatime ndërtimi ose do të marrë video instalimi të pjesëve përkatëse.
Mënyra e dytë: Inxhinierët marrin pjesë në projektin tuaj
Zgjedhja e kësaj mënyre kërkon gjithashtu komunikim paraprak. Sqaroni zonën e ndërtimit të serrës, llojin e serrës dhe numrin e punëtorëve që keni punësuar.
Pastaj, me më shumë informacion të marrë, inxhinierët tanë planifikojnë një raport të realizueshëm ndërtimi. Ky raport përfshin afërsisht kohën e ndërtimit dhe disa çështje që kërkojnë bashkëpunimin e klientit.
Së fundi, inxhinieri i zgjedhur nga ju do të fluturojë në vendin e projektit tuaj dhe do të zbatojë serën sipas nevojave tuaja
Sigurisht, nuk ka nevojë të shqetësoheni për komunikimin. Inxhinierët tanë mund të komunikojnë me aftësi në gjuhën angleze.

case

case

case

JEMI EFIKASIONE

Mirë në prodhimin e serrave dhe më mirë në ndërtimin e serrave

JEMI PASIONISHT

Komunikoni në mënyrë aktive, me klientët dhe punëtorët.

JEMI EKONOMIK

Siguroni cilësinë e ndërtimit të projektit duke zvogëluar shpenzimet e kohës

DONI T TO PUNONI ME NE?


Lini Mesazhin Tuaj

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni