Ndërtimi

Ndërtimi
Ne kemi 30 punëtorë ndërtimi në Kinë.Në të njëjtën kohë, ne kemi një ekip të përhershëm të ndërtimit të serrave në Shtetet e Bashkuara.
Vite përvojë pune në serë, Dizajni i serrës sonë është shumë i standardizuar, kështu që punëtorët janë kompetentë në ndërtimin e proceseve të shumta dhe gjithashtu mund t'i kryejnë këto procese shumë mirë.
Me bashkëpunimin e 4 punëtorëve, një serë tuneli 10 metra e gjerë dhe 40 metra e gjatë u deshën 5 ditë për të përfunduar ndërtimin.
Nga momenti i mbërritjes së materialit deri në momentin që i dorëzohet klientit. Të gjithë kemi tre hapa për të siguruar cilësinë e ndërtimit.
Kur materialet të mbërrijnë në vend, ne do të testojmë cilësinë dhe sasinë e materialeve për të siguruar mbarëvajtjen e projektit. Formulari i konfirmimit i jepet më pas klientit për nënshkrim dhe konfirmim.
Pastaj, çdo proces ndërtimi ka inspektimin, ndërtimin dhe konfirmimin e klientit.
Kur të përfundojnë të gjitha projektet, klienti duhet të testojë serën derisa klienti të jetë i kënaqur, pastaj të nënshkruajë për dorëzim.
Mund të zbuloni se klientët janë të përfshirë në të gjithë procesin e ndërtimit të serrave.Kjo siguron cilësinë e serrës.
Nëse jeni shumë i zënë për të marrë pjesë në ndërtimin e serrës.Mos u shqetësoni.Sera jonë ofron shërbim garancie.
Ofrimi i shërbimeve të ndërtimit nuk ka të bëjë vetëm me ndërtimin e një sere.Ai gjithashtu u jep klientëve një përvojë të mirë serë.

NDËRTIMI (3)

NDËRTIMI (3)

NDËRTIMI (3)

Aftësitë dhe Ekspertiza jonë

Ne kemi 30 punëtorë ndërtimi në Kinë.Në të njëjtën kohë, ne kemi një ekip të përhershëm të ndërtimit të serrave në Shtetet e Bashkuara.
Vite përvojë pune në serë, Dizajni i serrës sonë është shumë i standardizuar, kështu që punëtorët janë kompetentë në ndërtimin e proceseve të shumta dhe gjithashtu mund t'i kryejnë këto procese shumë mirë.
Kur të përfundojnë të gjitha projektet, klienti duhet të testojë serën derisa klienti të jetë i kënaqur, pastaj të nënshkruajë për dorëzim.
Mund të zbuloni se klientët janë të përfshirë në të gjithë procesin e ndërtimit të serrave.Kjo siguron cilësinë e serrës.
Nëse jeni shumë i zënë për të marrë pjesë në ndërtimin e serrës.Mos u shqetësoni.Sera jonë ofron shërbim garancie.
Ofrimi i shërbimeve të ndërtimit nuk ka të bëjë vetëm me ndërtimin e një sere.Ai gjithashtu u jep klientëve një përvojë të mirë serë.

Inxhinieri Ndërtimi
%
Serë
%
Ndertim i struktures prej çeliku te lehte
%

PËR SERËN TUAJ

» Ndërtimi i serave

» Përmirësimi i serrës

» Mirëmbajtja e serrës

» Montimi i pajisjeve të serrës

Ndërtimi

Ndërtoni serra sipas kërkesave të klientëve

I përgjegjshëm për celular

Njihni ecurinë e projektit në çdo kohë dhe kudo nëpërmjet telefonit celular

Tarifa

Punëtorët e lirë

Periudha e Ndërtimit

Periudha më e shkurtër e ndërtimit

Mjedisi

Funksione më të fuqishme për të rregulluar mjedisin

përmirësimin

Serë inteligjente

NËSE keni nevojë për ndonjë shërbim të mësipërm, pls mos ngurroni të na kontaktoni!


Lini Mesazhin Tuaj

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni