Vizitoni Fabrika Online

Video e prodhimit

  • Pasqyrë e fabrikës--By--AX Sera

  • Përmbledhje e punëtorisë së prodhimit--By--AX Sera

  • Prerje me lazer me pllaka çeliku--By--Serra AX

  • Transmetimi i lëndës së parë të tubave--Nga--Sera AX

  • Bend ulluku--By--Serra AX

  • Stola Rolling--By--Serra AX

1 2 3 Tjetra >> Faqe 1/3

Inspektim video live

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Lini Mesazhin Tuaj

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni