Посетете ја фабриката онлајн

Видео за продукција

  • Преглед на фабриката--By--стаклена градина AX

  • Преглед на работилницата за производство--By--AX Greenhouse

  • Ласерско сечење на челични плочи--со--стаклена градина со AX

  • Пренос на суровини на цевки--Со--стаклена градина со AX

  • Олук Bend--By--AX Стаклена градина

  • Тркалачка клупа--By--стаклена градина со AX

1 2 3 Следно >> Страница 1/3

Видео инспекција во живо

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја