СЕРВИС НА стакленички

Професионализмот на стаклена градина со децении, обезбедуваме повеќе од само продавање производи

Експерт за производство на оранжерии во Кина

Максимизирајте го резултатот на секое парче земја

За нас

Преглед на проектот

Изградивме стаклена градина од домати во оваа пуста земја. Можеби ќе добиете некоја инспирација од ова видео

она што го обезбедуваме

Решенија за стаклена градина: контролирајте ја околината на стаклена градина и приспособете го растот на растенијата.

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 12 часа.

Вести

Одвојте време за да дознаете за нас пред да донесете одлука.

  • Екрани за инсекти за оранжерии Сè што треба да знаете

    Летото можеби се приближува бидејќи пониските температури изгледаат како ветувачко олеснување за многу делови од земјата.Но, една работа останува заедно со угнетувачката топлина ... бубачки!За многумина од нас, инсектите не исчезнуваат како што се приближува есента.Досадните животни можат да го уништат нашиот бу...

  • Кој систем за наводнување да се избере за стаклена градина

    Дали сакате да знаете како да изберете систем за наводнување за вашата стаклена градина?Одлучувачки фактор при изборот на наводнување може да биде повеќе од само цената.Начинот на полевање зависи од должината и ширината на стаклена градина, како и од видот на растенијата што сакате да ги гр...

  • Како да го зголемите приносот на културата користејќи прскалки?

    Оваа статија ја споделува важноста на наводнувањето со прскање пред наводнувањето со поплави и наводнувањето со прскање, разбирајќи ги основите како опсегот на работен притисок и ефикасноста на дистрибуција на вода за да се подобри приносот на културата....

Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја