Градба

Градба
Имаме 30 градежни работници во Кина.Во исто време, имаме постојан тим за изградба на оранжерии во САД.
Години работно искуство во стаклена градина, Дизајнот на нашата стаклена градина е многу стандардизиран, така што работниците се компетентни за изградба на повеќе процеси, а исто така можат многу добро да ги завршат овие процеси.
Со соработка на 4 работници, тунелска стаклена градина широка 10 метри и долга 40 метри беа потребни 5 дена за да се заврши изградбата.
Од моментот на пристигнување на материјалот до моментот на предавање на клиентот. Сите имаме три чекори за да го обезбедиме квалитетот на градбата.
Кога материјалите ќе пристигнат на локацијата, ќе го тестираме квалитетот и квантитетот на материјалите за да обезбедиме непречен напредок на проектот. Формуларот за потврда потоа му се дава на клиентот за потпис и потврда.
Потоа, секој градежен процес има инспекција, изградба и потврда од клиент.
Кога ќе се завршат сите проекти, клиентот треба да ја тестира стаклена градина додека клиентот не биде задоволен, а потоа да потпише за испорака.
Може да откриете дека клиентите се вклучени во целиот процес на изградба на стаклена градина.Ова го обезбедува квалитетот на стаклена градина.
Ако сте премногу зафатени за да учествувате во изградбата на стаклена градина.Не грижете се.Нашата стаклена градина обезбедува гарантна услуга.
Обезбедувањето градежни услуги не е само изградба на стаклена градина.Исто така, на клиентите им дава добро искуство во стаклена градина.

КОНСТРУКЦИЈА (3)

КОНСТРУКЦИЈА (3)

КОНСТРУКЦИЈА (3)

Нашите вештини и експертиза

Имаме 30 градежни работници во Кина.Во исто време, имаме постојан тим за изградба на оранжерии во САД.
Години работно искуство во стаклена градина, Дизајнот на нашата стаклена градина е многу стандардизиран, така што работниците се компетентни за изградба на повеќе процеси, а исто така можат многу добро да ги завршат овие процеси.
Кога ќе се завршат сите проекти, клиентот треба да ја тестира стаклена градина додека клиентот не биде задоволен, а потоа да потпише за испорака.
Може да откриете дека клиентите се вклучени во целиот процес на изградба на стаклена градина.Ова го обезбедува квалитетот на стаклена градина.
Ако сте премногу зафатени за да учествувате во изградбата на стаклена градина.Не грижете се.Нашата стаклена градина обезбедува гарантна услуга.
Обезбедувањето градежни услуги не е само изградба на стаклена градина.Исто така, на клиентите им дава добро искуство во стаклена градина.

Градежништвото
%
Стаклена градина
%
Лесна челична конструкција
%

ЗА ВАШАТА СТАКЛЕНИЦА

» Изградба на оранжерии

» Надградба на стаклена градина

» Одржување на оранжерии

» Инсталација на опрема за оранжерии

Градба

Изградете оранжерии според барањата на клиентите

Мобилни одговорни

Знајте го напредокот на проектот во секое време и каде било преку мобилен телефон

Надоместок

Евтини работници

Период на градба

Пократок период на градба

Животна средина

Повеќе моќни функции за прилагодување на околината

надградба

Интелигентна стаклена градина

АКО ви треба услуга од горенаведеното, ве молиме слободно контактирајте со нас!


Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја