Упатство за инсталација

Упатство за инсталација

За упатството за инсталација, имаме два начина за избор на клиентите.
Првиот начин: Инсталација на далечинско видео водич.
За да го користите овој метод, прво треба да организирате видео време со нашите инженери за да ја олесните комуникацијата.
Потоа, подобро е да отидете на местото на проектот на стаклена градина за да можат нашите инженери да го видат вашиот проблем.Можете да го решите вашиот проблем побрзо.
Ако инженерот не може навреме да го реши вашиот проблем во јазичната комуникација.Тој ќе издаде градежни цртежи или ќе снима видео за инсталација на соодветните делови.
Вториот начин: Инженерите учествуваат во вашиот проект
Изборот на овој начин бара и прелиминарна комуникација.Појаснете ја градежната површина на стаклена градина, типот на стаклена градина и бројот на работници што сте ги ангажирале.
Потоа, со повеќе добиени информации, нашите инженери планираат изводлив извештај за изградба. Овој извештај приближно го вклучува времето на изградба и некои работи за кои е потребна соработка од клиентот.
Конечно, инженерот по ваш избор ќе долета до локацијата на вашиот проект и ќе ја спроведе стаклена градина според вашите потреби
Се разбира, нема потреба да се грижите за комуникацијата.Нашите инженери можат вешто да комуницираат на англиски јазик.

случај

случај

случај

НИЕ СМЕ ЕФИКАСНИ

Добри во производството на оранжерии и подобро во изградба на оранжерии

НИЕ СМЕ СТРАСНИ

Комуницирајте активно, со клиентите и со работниците.

НИЕ СМЕ ЕКОНОМСКИ

Обезбедете го квалитетот на изградбата на проектот, истовремено намалувајќи ги временските трошоци

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?


Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја