Panuntun instalasi

Panuntun instalasi

Kanggo Pandhuan Instalasi, kita duwe rong cara kanggo milih pelanggan.
Cara pisanan: Instalasi pandhuan video adoh.
Kanggo nggunakake cara iki, sampeyan kudu ngatur wektu video karo insinyur kita kanggo nggampangake komunikasi.
Banjur, luwih becik sampeyan menyang situs proyek omah kaca supaya para insinyur bisa ndeleng masalah sampeyan.Sampeyan bisa ngatasi masalah sampeyan luwih cepet.
Yen, insinyur ora bisa ngatasi masalah sampeyan ing komunikasi basa ing wektu.Dheweke bakal ngetokake gambar konstruksi utawa njupuk video instalasi bagean sing cocog.
Cara kapindho: Insinyur melu proyek sampeyan
Milih cara iki uga mbutuhake komunikasi awal.Njlentrehake wilayah konstruksi griya ijo, jinis griya ijo lan jumlah karyawan sing sampeyan rekrut.
Banjur, kanthi informasi liyane sing dipikolehi, insinyur kita ngrancang laporan konstruksi sing bisa ditindakake.Laporan iki kira-kira kalebu wektu konstruksi lan sawetara perkara sing mbutuhake kerjasama saka pelanggan.
Pungkasan, insinyur sing sampeyan pilih bakal mabur menyang situs proyek sampeyan lan ngetrapake omah kaca miturut kabutuhan sampeyan
Mesthi, ora perlu kuwatir babagan komunikasi.Insinyur kita bisa komunikasi nganggo basa Inggris kanthi apik.

case

case

case

KITA EFISIEN

Apik ing produksi omah kaca lan luwih apik ing konstruksi omah kaca

KITA PAKSA

Komunikasi aktif, kanggo pelanggan lan buruh.

KITA EKONOMI

Njamin kualitas konstruksi proyek nalika nyuda biaya wektu

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita