Desain

Desain

Adhedhasar 15 taun pengalaman kerja ing industri omah kaca, kita duwe dhukungan teknis lengkap kanggo ngrampungake macem-macem jinis omah kaca.
Saka tujuan panggunaan, yaiku omah kaca kanggo produksi woh-wohan lan sayuran, omah kaca kanggo riset bibit, omah kaca kanggo tamasya lan hiburan, utawa omah kaca kanggo kebutuhan tanduran pribadi, kita duwe pengalaman ngrancang, produksi lan konstruksi.
Ing babagan jinis omah kaca, omah kaca ireng, omah kaca film plastik, omah kaca trowongan, omah kaca sheet PC, kaca kaca, omah kaca surya, kita wis nganyari luwih saka sepuluh versi produk kasebut
Saben insinyur paling ora duwe 10 taun pengalaman makarya ing industri griya ijo.
Dheweke ngerti endi watesan omah kaca. Mula, program omah kaca sing cocog karo lingkungan geologi lokal lan iklim meteorologi bisa dirancang.
Umume, sawise insinyur entuk informasi sing cukup. Rencana omah kaca sing khusus kanggo sampeyan bakal dikirim menyang sampeyan sajrone 1 minggu.
Kok cepet banget. Iki isih adhedhasar pengalaman sugih lan kemampuan ngurutake data sing sampurna.
Ing wiwitan komunikasi karo salesperson, para insinyur wiwit melu ing proyek iki. Nganti konfirmasi rencana omah kaca.
Kanggo mbantu wong nggawe omah kaca sing luwih apik.

Design (1)

Design (1)

JOHN NGUSUS

Pangembang WEB

NGALAMI

Desain proyek kaca kaca kaca produksi 100.000 meter persegi
20.000 desain kothak Proyek Greenhouse propagasi meter persegi
Desain proyek griya ijo jinis tamasya 60.000 meter persegi
macem-macem desain omah kaca struktur baja ringan

PENDIDIKAN

Lulus sekolah arsitektur lokal
Sinau dhewe sajrone kerja lan entuk gelar sarjana
Sinau teknologi omah kaca ing Walanda nalika dadi mahasiswa ijol-ijolan

Jumlah desainer
Jumlah proyek sing ana gandhengane
Jumlah gambar desain

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita