Konstruksi

Konstruksi
Kita duwe 30 buruh konstruksi ing China.Ing wektu sing padha, kita duwe tim konstruksi omah kaca permanen ing Amerika Serikat.
Pengalaman kerja omah kaca sing pirang-pirang taun, Desain omah kaca kita standar banget, saengga para pekerja kompeten ing pambangunan pirang-pirang proses, lan uga bisa ngrampungake proses kasebut kanthi apik.
Kanthi kerjasama 4 buruh, omah kaca trowongan sing ambane 10 meter lan dawane 40 meter butuh 5 dina kanggo ngrampungake konstruksi kasebut.
Saka wayahe materi kasebut teka nganti saiki dipasrahake menyang klien. Kita kabeh duwe telung langkah kanggo njamin kualitas konstruksi.
Nalika bahan teka ing situs, kita bakal nyoba kualitas lan jumlah bahan kanggo mesthekake kemajuan Gamelan saka project.Formulir konfirmasi banjur diwenehi customer kanggo teken lan konfirmasi.
Banjur, saben proses konstruksi duwe inspeksi, konstruksi, lan konfirmasi pelanggan.
Nalika kabeh proyek rampung, pelanggan kudu nyoba griya ijo nganti pelanggan wareg, banjur mlebu kanggo pangiriman.
Sampeyan bisa nemokake manawa para pelanggan melu kabeh proses konstruksi omah kaca.Iki njamin kualitas griya ijo.
Yen sampeyan sibuk banget kanggo melu ing construction saka griya ijo.Aja kuwatir.Rumah kaca kita nyedhiyakake layanan garansi.
Nyedhiyakake layanan konstruksi ora mung babagan mbangun griya ijo.Iki uga menehi pelanggan pengalaman omah kaca sing apik.

CONSTRUCTION (3)

CONSTRUCTION (3)

CONSTRUCTION (3)

Katrampilan & Keahlian Kita

Kita duwe 30 buruh konstruksi ing China.Ing wektu sing padha, kita duwe tim konstruksi omah kaca permanen ing Amerika Serikat.
Pengalaman kerja omah kaca sing pirang-pirang taun, Desain omah kaca kita standar banget, saengga para pekerja kompeten ing pambangunan pirang-pirang proses, lan uga bisa ngrampungake proses kasebut kanthi apik.
Nalika kabeh proyek rampung, pelanggan kudu nyoba griya ijo nganti pelanggan wareg, banjur mlebu kanggo pangiriman.
Sampeyan bisa nemokake manawa para pelanggan melu kabeh proses konstruksi omah kaca.Iki njamin kualitas griya ijo.
Yen sampeyan sibuk banget kanggo melu ing construction saka griya ijo.Aja kuwatir.Rumah kaca kita nyedhiyakake layanan garansi.
Nyedhiyakake layanan konstruksi ora mung babagan mbangun griya ijo.Iki uga menehi pelanggan pengalaman omah kaca sing apik.

Teknik Sipil
%
griya ijo
%
Buliding struktur baja ringan
%

FOR GREENHOUSE Panjenengan

» Konstruksi omah kaca

» upgrade omah kaca

» Pangopènan omah kaca

» Instalasi peralatan omah kaca

Konstruksi

Mbangun greenhouses miturut syarat customer

Mobile Responsif

Ngerti kemajuan proyek kapan wae lan ing ngendi wae liwat ponsel

ragad

Buruh murah

Periode Konstruksi

Periode konstruksi luwih cendhek

lingkungan

Fungsi liyane pomerful kanggo nyetel ervirorment

upgrade

Rumah kaca cerdas

Yen sampeyan butuh layanan saka ndhuwur, pls aran gratis kanggo hubungi kita!


Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita