LAYANAN HIJAU

Profesionalisme omah kaca sajrone puluhan taun, kita nyedhiyakake luwih saka mung adol produk

Pakar pabrikan omah kaca ing China

Ngoptimalake output saben lahan

Babagan Kita

Ringkesan proyek

Kita nggawe omah kaca tomat ing tanah tandus iki , Sampeyan bisa uga entuk inspirasi saka video iki

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 12 jam.

Warta

Luangake wektu kanggo ngerti babagan kita sadurunge njupuk keputusan.

  • Springworks bakal nambah 500,000 omah kaca pertanian hidroponik

    Lisbon, Maine - Springworks, peternakan anhidrat organik paling gedhe lan pertama ing New England, dina iki ngumumake rencana nambah ruang omah kaca 500.000 kaki persegi. Ekspansi skala gedhe bakal terus dilayani pelanggan Maine Farms, Supermarket Whole Foods lan Hannaford Su ...

  • Ganja Aurora nyelehake behemoth 1,7 yuta kaki persegi ing wilayah penjualan

    Aurora Ganja ngrencanakake mbongkar salah sawijining griya ijo paling gedhe lan paling larang sing digunakake kanggo nandur ganja ing sejarah, nanging calon pembeli bisa uga sibuk golek pengeluaran supaya proyek kasebut bisa sukses. Miturut bahan promosi sing kasedhiya ing publik, Aurora duwe investasi ...

  • babagan omah kaca AX

    Kaya sing wis dingerteni, China minangka negara sing duwe warisan budaya sing dawa. Produksi pertanian uga terus saya kuat kanthi pangembangan teknologi. Wiwitane, awake dewe kerja ing omah cilik sing wis bobrok ....

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita