Aurora Cannabis tu'u 1.7 miliona sikuea mita o behemoth i le nofoaga fa'atau

Ua fuafua Aurora Cannabis e lafoa'i se tasi o greenhouses sili ona tele ma sili ona taugata na fa'aaogaina e totō ai le cannabis i le tala fa'asolopito, ae so'o se tagata fa'atau e ono pisi e maua ni tupe fa'aalu ina ia mafai ai ona fa'amae'a lelei le poloketi.
E tusa ai ma mea faʻalauiloa faʻasalalau lautele, ua faʻapipiʻiina e Aurora le 260 miliona Canadian dollars (205 miliona US dollars) "uma-aofia ai" i totonu o le 1.7 miliona sikuea sikuea i Medicine Hat, Alberta, lea o le a avea ai le kamupani ma ofisa autu o Colliers International, o loʻo i Toronto, o lo'o lisiina ose faufautua tau tupe ma le sui o le lisi mo fanua fa'ato'aga ua mae'a.
Ae peita'i, afai e fa'auma e le tagata fa'atau le ulua'i fa'aogaina o le fale'ele'ele ("e pei o se falema'i fa'aonaponei fa'aonapo'a fa'apitoa"), e ono mana'omia ai le faitau miliona o tala i tupe fa'aopoopo, ma pe a mae'a mo le le-cannabis. fa'aaoga, atonu e mana'omia ai le fa'aitiitia o tupe alu .
O le lisi o le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o le faʻateʻaina tele o Kanata sili ona gaosi oloa mai le tele-tele-skala cannabis greenhouses i le tausaga talu ai, ma o le gaosiga ua sili atu nai lo le fanua faʻatoʻaga i le va o le 2017 ma le 2019.
E tusa ai ma le lipoti a le "Cannabis Business Daily", o le tele o nei fale gaosimea, pe fausia e ala i le tuufaatasia ma le mauaina po o le maeʻa e ala i le tuufaatasia ma le mauaina, na iu lava ina mafua ai ona pagatia saʻo e le au gaosi laisene Kanata le aofaʻi o le faitau miliona o tala i mea faʻatau fale ma faʻaputu piliona. o tala.Le tusi fa'amau i lalo.
O le tuatusi o le Alberta Greenhouse brochure e fetaui ma le tuatusi o loʻo faʻaaogaina e le Aurora Sun structure.
Na iloa e MJBizDaily o Aurora na faʻamutaina lelei le faʻaaogaina o le Aurora Sun greenhouse i le tausaga talu ai, ma o loʻo aumaia le meatotino i le maketi e aunoa ma le faʻafitauli o le "tau maua" o le fesiligia o tau.O le a fesoasoani lea i le fuafuaina o tau o aseta i maketi fesuisuiai.
E tusa ai ma le polosiua, o le "target completion" o loʻo lisiina i le faaiuga o le kuata lona lua i le amataga o le kuata lona tolu o lenei tausaga.
O le gaioiga e sau i le tasi le tausaga talu ona talia e Aurora lana ofo mo se greenhouse tele i Exeter, Ontario, ma o le ofo e tusa ma le afa o lona C $ 17 miliona lisi tau ma le tasi vaetolu o le tau faʻatau muamua.
I se faʻamatalaga imeli i MJBizDaily, na taʻua ai e se failauga o Aurora "faʻaauau ona toe iloilo le fesoʻotaʻiga a le kamupani e faʻamautinoa ai e talafeagai mo a tatou pisinisi i le taimi nei ma taimi pupuu."
Na faʻaauau le faʻamatalaga: "I le tali atu i suiga lata mai i totonu o le alamanuia ma a matou fuafuaga faʻapitoa, na faʻasalalau e le kamupani o le a faʻagata mo le faʻavavau galuega i Aurora Sun i Medicine Hat, Alberta."
"O loʻo matou faʻamalosia le faʻalauiloaina o isi faʻaoga o le fale.
Mo le faʻatau atu o le 1.4 miliona sikuea sikuea fale autu ma le 285,000 sikuea sikuea fale fesoasoani.
E tusa ai ma le polosiua, o le tagata faʻatau (Aurora i lenei tulaga) o loʻo "tatala i le tele o fausaga o fefaʻatauaiga ma ituaiga o iloiloga e faʻateleina le tau."
"O lenei mea o le a aofia ai, ae le gata i, le faʻatau saʻo o se tasi pe lua fale i tinoitupe poʻo isi ituaiga o iloiloga; le faʻatau atu o se vaega o le tutusa i se paaga; poʻo le lisiina o se faʻalavelave."
E ui ina tele le tupe ua fa'aagaga, ae e le'i mae'a lava le fale lau'ele'ele a le Medicine Hat.
"O tupe faʻaalu faʻaopoopo e manaʻomia e faʻamaeʻa ai le fale, ae o le tau o le a fuafua i le faʻaaogaina e le tagata faʻatau," o le tala lea a le Pule Sili o Colliers International Matt Rachiele i le MJBizDaily e ala i imeli.
"Ua matou maua muamua taʻiala mai le inisinia, e oʻo mai i le taimi nei, o le tau o le faʻamaeʻaina o fale uma mo nisi faʻaoga e le o ni mariuana atonu e itiiti ifo i le 10% o tupe faʻaalu, ae o le sili atu i lona faʻamoemoe muamua, e tatau ona faʻaalu tele. tupe."
Fai mai Rachiele, e ono mai le 37 faga o le fale tele ua mae’a ae o le isi ono ua mae’a vaega.
Fai mai le pepa faʻalauiloa: "E ui lava na faʻamoemoe muamua e faʻamaeʻaina e avea o se falemaʻi faʻapitoa falemaʻi falemaʻi, o le fale ma meafaigaluega faʻapitoa e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina mo se lautele lautele o faʻaoga faʻaoga."
O Matt Lamers o le faatonu faavaomalo o Cannabis Business Daily, e latalata i Toronto.E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi o ia e ala i le [Email Protection].
Ou te faʻamoemoe o le a suʻesuʻeina e se tasi le mafuaʻaga o le tele o le maketi o le cannabis a Kanata ua matua faʻatauvaʻa.E mafai ona fa'atupula'ia fa'aletulafono (le laiseneina) po'o lafoga fa'atele e fa'amatalaina nisi o fa'afitauli?
Ou te fiafia e vaʻai Kanata faʻatau atu le cannabis i Ilinoi.O parasite matapeʻapeʻa iina e totogi tele ma maua tupe mai a latou tagata faʻatau.E leai ni a latou amio po'o fa'atau pisinisi.O meaola fa'apenei e tatau ona falepuipui.
Cannabis Business Daily-o le puna sili ona faatuatuaina o tala fou i aso uma, na tusia faapitoa e tusitala faʻapolofesa i le alamanuia.aoao atili


Taimi meli: Mati-25-2021

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou