Kort introduksjon av to typer suspenderte sprinklervanningssystemer

Det er mange vanlige vanningsmetoder i drivhus.

Dryppvanning, mikrosprinklervanning, hengende sprinklervanning, hydroponisk vanning, sprøytevanning, ebbevannsvanning, etc.

Disse vanningsmetodene har sine egne fordeler og ulemper på grunn av sine egne begrensninger.

Målene for disse vanningsmetodene er vann, gjødsel og kostnadsbesparelser.

Dryppvanning

Forklar deretter kort egenskapene til hengende sprinklervanning

Hengende sprinklervanning okkuperer ikke produksjonsområdet til drivhuset og påvirker ikke driften av andre maskiner.Det er førstevalget for drivhus med flere spenn.

Hengende sprinkler vanningsmaskiner er delt inn i selvgående sprinkler vanningsmaskiner og skive sprinkler vanningsmaskiner i henhold til deres funksjoner og vannforsyningsoverføringsstruktur.

bevegelig automatisert overhead spinkler vanningssystem2
bevegelig automatisert overhead spinkler vanningssystem

Selvgående sprinkler vanningsmaskin

Løpebanen henges på den øvre delen av drivhuset gjennom et hengende rør, bruker en vertikal vannforsyningsmetode (endesidevannforsyning), bruker fleksible vannforsyningsslanger og fleksible kabler for å levere vann og strøm til sprinklervannsmaskinen, og vanntilførselsslangen og strømforsyningskabelen som beveger seg med løpemekanismen til sprinklervanningsmaskinen, passerer gjennom trinsen. Henges på løpebanen for å utvide eller kollapse.

Sprinkleren kan bruke et overføringssystem for å overføre fra ett spenn til et annet.Vanligvis kan en selvgående sprinklervanningsmaskin møte sprinklervanningsoppgavene til 3 regioner.

Funksjoner: vannforsyningsslangen vil samle seg i vannforsyningsseksjonen.Løpebanen belastes og deformeres lett, og dyseområdet er underutnyttet.Løpelengden overstiger vanligvis ikke 70 meter.

Disc sprinkler vanningsmaskin

Løpebanen til skivesprinkler vanningsmaskinen er installert på gitterrammen til drivhusstolen gjennom et hengende rør.Sprinklervanningsmaskinvognen og den store platen er opphengt på dobbeltsporet på øvre del av drivhuset, og styres av en kombinasjon av logiske signaler.Strømforsyningsmodusen er strømforsyningen på endesiden, og strømforsyningskabelen følger ikke sprinkleren for å bevege seg. Vanntilførselsrøret til sprinklervanningsmaskinen bruker en slange for å omgå sprinklervanningsplaten langs banen og er koblet til vannforsyningsmodul under gangvognen.Gåvognen og sprinklervanningsplaten har en multitransmisjonsstruktur for å bevege seg i forhold til hverandre på banen.

Egenskaper: lang vanningsavstand og tilstrekkelig plass for sprinklervanning.Brukes i små drivhus til store flerspenns drivhus med en lengde på 190 meter.Den trenger ett kryss.


Innleggstid: 23. september 2021

Legg igjen din melding

Skriv din melding her og send den til oss