Aisea e mana'o ai le Glass Greenhouse i le Diffusing Glass?丨AX Greenhouse Industry News

Mo greenhouse greenhouse i nofoaga maualuga latitude, e taua tele le malamalama mo laau toto.Ae o le a le mea o le a aʻafia ai le maualuga o le malosi o le malamalama mo laʻau?O le tali o le tioata.

Matou te iloa e eseese ituaiga tioata, ae mo greenhouse, tioata faʻafefe ma tioata faʻafefe o ituaiga e lua e sili ona taua.O ituaiga tioata uma e lua e lelei tele le felauaiga o le malamalama, ae o loʻo i ai se faʻafitauli masani: le tufatufaina o le malamalama i totonu o le greenhouse ona o le ata lafoia o le fale.O lenei faʻafitauli o le a taʻitaʻia ai le tele o faʻafitauli o laʻau e ola ma selesele i totonu o le greenhouse greenhouse.

Ae ui i lea, o le fa'asalalauina o tioata e foia lelei ai lenei fa'afitauli.

 

1. O le a sili atu le agamalu o le greenhouse i totonu o le siosiomaga ma faʻaitiitia ai le photoinhibition.

2. O lau i lalo ole la'au o le a maua atili le malamalama e maua atili ai le photosynthesis.

3. Fa'aitiitia le limu efuefu i le pito i lalo o la'au.

4. Fa'aleleia ia le itiiti ifo i le 10% le gaosiga / fua o laau eseese.

Mata'eta'e Fa'asalalau

Aixiang ua maeʻa le suʻega mo lenei tioata faʻasalalau i Yanting Industrial Park i Mianyang.

Matou te filifilia le kukama ma le tamato sieri e fai ma mataupu su'esu'e (3 laau i le mita faatafafa) i vaega e lua o le greenhouse (e 240 sikuea mita le vaega ta'itasi) fa'atasi ai ma tioata fa'asalalau pito i luga ma tioata fa'afefe.O le taimi mai le fatu e o'o i le mae'a o le seleselega e 159 aso (Kukuma), O le taimi mai le fatu e fa'auma le seleselega e 120 aso (Tomato).Ona matou fa'atusatusa lea o fa'amaumauga i le va o la'au tioata fa'asalalau ma la'au tioata fa'afefete.

https://www.axgreenhouse.com/news/why-glass-greenhouse-prefer-diffusing-glass%E4%B8%A8ax-greenhouse-industry-news/

O le faaiuga e faapea:

1. Kukama

1) Afai tatou te le mafaufau e faʻalautele le vaitau o le seleselega, o le kukama i lalo o tioata faʻasalalau o le a faʻateleina le 10.67% fua nai lo le kukama i lalo o tioata faʻafefe.

2) Afai tatou te mafaufau e faʻalautele le vaitau o le seleselega, o le kukama i lalo o tioata faʻasalalau o le a faʻateleina le 36.43% fua nai lo le kukama i lalo o tioata faʻafefe.

3) O le suka solu o le kukama i lalo o le tioata fa'asalalau e fa'atupula'ia le 3.6% nai lo le kukama i lalo o le tioata fa'afefe.

4) Ole aofa'i ole ascorbic acid ole kukama i lalo ole ipu malamalama e fa'atuputeleina ile 67.62% nai lo le kukama ile tioata fa'afefe.

tamato tioata tioata

 

2. Cherry Tomato

1) O le tamato cherry i lalo o tioata fa'asalalauina o le a fa'ateleina le 15.04% fua mai le kukama i lalo o le tioata fa'afefe.

2) Soluble Solid i tamato sieri i lalo o tioata fa'asalalau e fa'atupula'ia 12.5% ​​nai lo tamato sieri i lalo o le tioata fa'a'ofeta.

3) Vitamini C i tamato sieri i lalo o tioata fa'asalalau e fa'atupula'ia e 10.7% nai lo tamato sieri i lalo o le tioata fa'afefe.

4) O le fua faatatau o le suka-acid i tamato sieri i lalo o le tioata fa'asalalauina e 17.8% e fa'aopoopoina ai nai lo tamato sieri i lalo o le tioata fa'afefe.

5) Lycopene i totonu o tamato sieri i lalo o tioata fa'asalalauina e 10.6% e fa'aopoopoina nai lo tamato sieri i lalo o le tioata fa'a'a'e.

O lea la ua e iloa le mafuaagatioata tioatae sili i tioata fa'asalalau.
Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi maiwww.axgreenhouse.com or send email to info@axgreenhouse.com


Taimi meli: Me-17-2022

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou