Hvordan velge gjødsel til drivhuset ditt

Gjødsel er nøkkelelementet i drivhuset, dens betydning i vanningssystemet er som motoren til bilen, så det er veldig viktig å velge riktig gjødsel.

Det er mange typer gjødsel som brukes i drivhus, de mest populære er doseringspumpe, vanningsenhetskompleks og digital næringskontroller.

Doseringspumpe er nybegynneralternativ for lite vanningsareal (normalt mindre enn 1000 kvm).Det er en positiv pumpe designet for å transportere nøyaktige strømningshastigheter av et kjemikalie inn i en væskestrøm.Mekanismen til doseringspumpen involverer en målt mengde kjemisk væske inn i kammeret og sprøytes deretter inn i ferskvannsvæskebeholderen for å dosere.Fordelene er ikke dyre, enkle å installere og enkle å bruke.Ulempen er at den ikke kan oppdage sammensetningen av næringsløsning, og ikke kan realisere automatisk kontroll.

 

Digital næringskontroller er et godt alternativ for NFT- eller DFT-hydroponiske system, brukes også normalt for ikke store vanningsområde.Den er utstyrt med PH- og EC-sensorer, PH- og EC-verdier kan overvåkes og justeres automatisk.

Gjødsel

Vanningsenhet er en av de beste løsningene for direkte vanningsvannforsyning for flerspanns drivhus.Enheten består av vanningspumpe, blandetank, tilførselspumpe (valgfritt), skap, EC og PH sensorer, doseringskanaler og kontrollenhet.En vanningsenhet kan dekke mer enn 50 000 kvm.Vanningsenhet har mange fordeler – EC og PH kan overvåkes av dataprogramvare og justeres raskt.Vanningsstrategien kan formuleres i henhold til avlingens vekststadium, temperatur, fuktighetsforhold og lysstråling.

Gjødsel

Valgt gjødsel må vurdere mange faktorer, inkludert: avlinger, plante- og vanningsmetoder, størrelse på planteområdet, lys og andre faktorer.

 

For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss:

info@axgreenhouse.com

Eller besøk vår hjemmeside: www.axgreenhouse.com

Du kan selvfølgelig også kontakte oss på telefon: +86 18782297674


Innleggstid: 23. mai 2022

Legg igjen din melding

Skriv din melding her og send den til oss