Landbrukssightseeing drivhus丨Innovativt konsept og miljøvernkonsept

Landbruks sightseeing drivhuser en høyteknologisk landbruksbutikk temapark som integrerer sightseeingtur, teknologivisning og naturvitenskapelig utdanning, som organisk integrerer hagekunst, hagebrukslandskap, dyrkingsteknologi og regional kultur.

 

Landbruks sightseeing drivhus

                                                                                     Landbruks sightseeing drivhus

 

1. Sammenlignet med vanlige parker bør landbrukssightseeingparker være mer attraktive for turister, men nøkkelen ligger i egenskaper, innovasjon og forvaltning.

Sightseeing drivhus

https://www.axgreenhouse.com

 

 

2. Denlandbruks sightseeing parker basert på produksjon av blomster og frukt, grønnsaker og avl av husdyr, fjærfe, fisk og fugler, som er svært rik på sightseeing-varianter og kan endres hele tiden, og produktene kan også plukkes og selges.

 

                                                                     drivhusdesign

Film drivhus

Sightseeing drivhus

https://www.axgreenhouse.com

 

Landbruks sightseeing drivhuslandskapsdesign dette punktet, fra drivhuset byggestadiet bør starte fra begrepet miljøvern og lavt karbon, i drivhusstrukturen valg av materialer, kraftdriftsmetoder, forvaltnings- og vedlikeholdskostnader og andre aspekter ved god forskning og landegnethetsanalyse.

Drivhusinstallasjon

Kina produserer drivhus

 

Idrivhuslandskapsdesignstadiet, designere bør grundig undersøke og forstå bruksgruppen, aldersstadiet og frekvensen til drivhuset;ta hensyn til planting av innfødte planter for å forbedre overlevelsesraten og tilpasningsevnen til landskapsplanter;spesielt i resirkulering og utnyttelse av vannforekomster i drivhuset, så langt som mulig, multi-link hensyn for å redusere energiforbruket og virkelig oppnå formålet med å skape et lavkarbonlandskap.

 


Innleggstid: 25. mars 2022

Legg igjen din melding

Skriv din melding her og send den til oss