Cina OEM Cina Span Tunggal / Komérsial / Torowongan / Film Polycarbonate Ladang Pertanian Tangkuban Parahu-PTG001

Katerangan pondok:

Rumah kaca torowongan mangrupikeun jinis rumah kaca anu paling seueur dianggo sareng paling sering dianggo dina sadaya widang rumah kaca.Jinis rumah kaca ieu loba dipaké ku konsumén di sakuliah dunya kusabab struktur basajan, béaya rendah, sarta larangan konstruksi leutik.Dumasar kana sababaraha dekade manufaktur rumah kaca sareng operasi konstruksi, rumah kaca torowongan anu diproduksi ku AXgreenhouse ngagaduhan biaya anu langkung handap, struktur anu langkung dipercaya sareng sajumlah aplikasi anu langkung ageung.


Rincian produk

Tag produk

Torowongan Tangkuban Parahu

Struktur 1.Simple dina sagala jinis imah kaca, gampang dina instalasi jeung mertahankeun.

2.Excellent panas galvanized struktur baja jeung asesoris, anti korosi.15 taun ngagunakeun hirup.

téhnologi 3.Proprietary dina pilem pe, thinner leuwih awét.Dijamin 5 taun nganggo hirup.

4.Ventilation jeung jaring serangga tiasa masihan penanaman anjeun dina kaayaan nyaman.Ngaronjatna ngahasilkeun.

5. Cucumbers, tomat, ngahasilkeun per 1000㎡ normal leuwih ti 10000kg.

Parameter imah kaca

Modél Lebar Panjangna (m) Jarak antara 2 arches Taktak Jangkungna Jangkungna hateup
AX-TF-006 6,0m Sesuaikeun 1-2,0m 1.2-2.0m 3.0-4.6m
AX-TF-007 7,0m Sesuaikeun 1-2,0m 1.2-2.0m 3.2-4.7m
AX-TF-008 8,0m Sesuaikeun 1-2,0m 1.2-2.0m 3.3-4.8m
AX-TF-009 9.0m Sesuaikeun 1-2,0m 1.2-2.0m 3,4-4,9m
AX-TF-010 10.0m Sesuaikeun 1-2,0m 1.2-2.0m 3,5-5,2m

Parameter Téknis

Pipa Angin Beban Beban Salju Tutuwuhan ngagantung beban Curah hujan Panutup pilem
Φ25/32/48/60mm pikeun pilihan 0,35KN/m^2 0,25KN/m^2 0,15KN/m^2 140 mm/jam 80-200 mikro

Hiji-eureun Service

Sateuacan-dijual: Konsultan penjualan sareng insinyur profésional nyayogikeun anjeun solusi anu paling cocog.

Mid-sale: Apdet rinci pikeun konsumén pikeun nyaho pesenan maranéhanana lumangsung.

Sanggeus-diobral: Ngalengkepan video instalasi tur gambar.Insinyur luar negeri sayogi pikeun nungtun pamasangan.

Bahan Struktur Pigura

Kualitas luhur panas-dip struktur baja galvanized, Séng-palapis 275 g / m2, hirup jasa leuwih 20 taun.

Kabéh bahan baja anu lapangan-dirakit, euweuh processing sekundér diperlukeun.

Panyambung sareng pengikat galvanis henteu karat salami 20 taun.

tunnel greenhouse-ax-tg1

film1

Bahan Panutup

PO / PE film ngawengku Ciri: Anti embun jeung dustproof, Anti dripping, anti kabut, anti sepuh

Ketebalan: 80/100/120/130/140/150/200 mikro

Pangiriman cahaya:> 89% Difusi: 53%

Rentang suhu: -40C nepi ka 60C

Sistem Pilihan

Sistim cooling: cooling Pad

Penyejukan rumah kaca dihontal ku prinsip évaporasi sareng penyejukan cai.Pad cooling husus dijieun bisa mastikeun yén caina merata baseuh sakabéh témbok cooling Pad.Nalika hawa nembus medium cooling pad, éta tukeur panas jeung uap cai dina beungeut cooling pad pikeun ngahontal humidification jeung cooling hawa.

Sistim cooling: Exhaust Fan

Ukuran : 1380 x 1380 x 400 m

kakuatan: 1100 w

Tegangan: 380V, 50Hz, PH1

Volume hawa: 44000 m3 / h

Noise 60 desibel

Hot-dip pigura baja galvanized, agul kipas stainless steel

Multi-span Greenhouse (2)

风机湿帘

图片1

Sistim ventilasi

Sistem ventilasi utamana dipaké pikeun bursa gas di jero jeung di luar rumah kaca.Pikeun ngahontal tujuan nyaluyukeun suhu, kalembaban sareng konsentrasi CO2 di jero rumah kaca.
Ventilasi samping atanapi sistem ventilasi luhur tiasa dipilih dumasar kana syarat penanaman anjeun.
Salah sahijina nyaéta sistem ventilasi manual sareng anu sanésna nyaéta sistem ventilasi listrik.

Sistim Shading internal

Anti kabut sareng anti netes

Énergi-hemat sareng insulasi

Konservasi cai

The curtains dibagi jadi dua jenis, ventilated jeung insulated.tipena béda jeung laju shading of curtains dipaké salaku diperlukeun.Dina raraga ngaronjatkeun éfék insulasi di rumah kaca, ganda jero shading jaring bisa dipaké.

玻璃温室 (111)

图片31

Sistim Shading éksternal

Fungsi utama sistem nyaéta pikeun niiskeun sareng ngiuhan dina usum panas, supados sinar panonpoé nyebar ka rumah kaca pikeun mastikeun yén pamotongan ditangtayungan tina sorotan panonpoé.Anti UV, anti hujan es, ngurangan karuksakan luhureun rumah kaca.

  • Gothic type greenhouse (4)
  • Gothic type greenhouse (1)
  • Gothic type greenhouse
  • Gothic type greenhouse (8)
  • Gothic type greenhouse (7)
  • Gothic type greenhouse (6)
  • Gothic type greenhouse (3)
  • Gothic type greenhouse (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami