E fa'afefea ona fa'atuputeleina lau fua o le fa'ato'aga e fa'aaoga ai sprinklers?

O lenei tusiga o loʻo faʻasoaina ai le taua o le faʻafefe o le vai i luga o le faʻafefe o lologa ma le faʻafefe o le vai, malamalama i faʻavae e pei o le faʻaogaina o le mamafa o le mamafa ma le lelei o le tufatufaina atu o le vai e faʻaleleia ai fua o fua o faʻatoʻaga.

fa'asusu vai

O le fa'asusuina ose faiga taua mo le totoina o fua o fa'ato'aga.O le taimi ma le sa'o o le vai e fa'aoga i mea toto e maua ai le maualuga o fua.O le tele o le vai e mafai ona mafua ai le maumau, ae o le itiiti ifo o le vai e mafai ona faʻaitiitia ai fua o fua.O le mea lea, e tatau ona filifili po o le a le auala e tatau ona faʻaaogaina i le vafa'asusu vaima lologa e maua ai fua lelei ma tupe maua.

Faasūsū lologa

O le fa'asusuina o lologa o se tasi lea o auala tuai e fa'aoga ai le vai i le fanua lea e pamu ai le vai i totonu pe fa'asusu i totonu o se fa'ato'aga po'o se fa'ato'aga ma fa'ataga e sosolo i le palapala po'o le tafe.E toe fai pe a manaomia.E matua le aoga ae taugofie ona e itiiti tupe teu faafaigaluega.Afai e fa'atatau i le tau o le vai, o le ituaiga fa'asusu lea e muamua alu.Ae paga lea, ona o le tau maualalo o lenei punaoa taua, o loʻo i ai pea nei metotia.

O le isi fa'afitauli tele i le fa'afefe o lologa o le le fa'aogaina o le vai i taimi uma i laau uma.O nisi laau e ono tele naua le vai, a o isi e itiiti le suavai, ma mafua ai ona le tuputupu a'e fua o faatoaga i le fanua ma o le a matua faaitiitia fua o le au faifaatoaga.

O le fa'asusuina fo'i o se fa'afitauli e feso'ota'i ma le fa'asusuina o lologa.E mafai ona taofia le tupu a'e o la'au ma fa'atuai atili se'ia o'o ina tafe mai le tele o vai pe mago mai le a'a.

lologa vai

Fa'asūsūina

Fa'asūsūina

O le fa'asūsūina o fa'ato'aga ose auala e fa'asusu ai e pei o timuga.Talu ai e le faatagaina le tafe o le vai i luga o le eleele, o le vai gau ma le le tutusa o le tufatufaina o le vai e matua faʻaumatia.O le mea lea, pe a fa'atusatusa i auala fa'asusu i luga o le eleele, e maua le maualuga o le fa'asusuina i le auala e fa'asusu ai le vai.

Afai tatou te faʻatusatusaina le faʻafefe o le vai i le lolovaia, e tusa ma le 20-40% o le vai e mafai ona faʻasaoina ma le 10-30% faʻateleina fua o fua.

O le lelei o le faʻasusuina o sprinkler e faʻapea:

  • E tupu a'e fuala'au i se auala e sili atu ona lelei e fa'aleleia atili ai lona lelei.
  • E itiiti le vai e mana'omia nai lo le fa'asusuina o lologa.
  • O le atinaʻeina o aʻa e matua vave ma vave.
  • O le fa'aaogaina o fetilaisa e sili atu le maualuga nai lo le fa'afefe o lologa.E tusa ma le 90% o fugala'au o lo'o mitiia e fuala'au fa'ato'aga i le fa'asusu vai.
  • O fua o fa'ato'aga e sili atu ile fa'asūsūina o mea'ai ona o le fa'asoa tutusa o le vai.
  • E faigofie ona fa'apipi'i ma taugofie le faiga o le Sprinkler.
  • E fa'asaoina le taimi, galuega, ma le tausiga ile fa'asusu vai.

O le tele o vaega o lo'o i lalo ole vai fa'asusu o le a maua ai le tele o fua po'o le gaosiga e fa'amalieina ai mana'oga o le faitau aofa'i.O le tele o fua e maua ai le tele o tupe maua a le aufaifaatoaga.O le a maua ai le tele o avanoa faigaluega mo i latou.O a latou tupe maua faaopoopo e mafai ona latou maua ai le tele o tupe faavae mo le faʻafaigaluegaina atili i galuega e le o ni faʻatoʻaga.

Malamalama e uiga i vaega faʻapitoa o Sprinklers o loʻo maua i le Maketi

O lo'o maua le tele o sprinklers aafiaga i le maketi.O le tele o ia mea e faia i apamemea, alumini, zinc, ma palasitika inisinia.

Fa'aeteete i le taimi o le filifilia o se sprinkler.O le tele o fa'amaumauga a le au gaosi mea e fa'afefeteina e maua ai fa'amatalaga i le fa'atinoga ma uiga oa latou oloa.O lea la, e taua tele le suʻesuʻeina o le lisi o loʻo taʻu mai ai le faʻataʻitaʻiga ma le tele o le sprinkler, o loʻo i ai le lima lima ma lona filo (tane poʻo le fafine), o le lapoʻa ma le ituaiga, faʻataʻitaʻiga, ma isi mea taua e pei o le puna uʻamea faʻafefete. ma le au, fa'aoga talafeagai, ma isi.

O le lisi lava lea e tasi e maua ai se laulau fa'atinoga o mea ta'itasisprinkler aafiagafa'atasi ai ma le tele o pupuni.O le faatinoga o le sprinkler o lo'o fa'amatalaina i lona fa'aogaina o le mamafa, fa'amalo, le mamao o le togi, fa'asologa o le tufatufaina i le va o le sprinkler, ma le fua faatatau.Ole maualuga ole lapo'a susu ile fa'asu'u e fa'alagolago ile fa'agaioiina o le mamafa, fa'ata'ita'iga o le fa'asolo o le vai, ma le fa'ata'ita'iga o pupuni.

Pe a galue le vaiinu i le maualalo o le mamafa nai lo le mamafa o loʻo faʻaalia e le gaosi oloa, o le tele o le matāua o le a sili atu ma itiiti le vai o le a sau mai le vai.O le a fa'alavelave ai le tufatufaina atu o le suavai ma fa'aitiitia ai fua o fua o fa'ato'aga ona o le le lelei o le tutusa ma tu'u ai vaega matutu o le fanua.Ae, afai o loʻo galue le sprinkler i le maualuga o le mamafa nai lo le faʻaalia e le gaosi oloa, o le a laʻititi le paʻu ma faʻateleina le lautele susu.Ole a'afiaga ole matagi ole a sili atu ile matāua lea ole a o'o atu ile le lelei o le tufatufaina atu.E tatau ona tamo'e le fuifui i le va o le fa'aogaina o le mamafa e pei ona fa'ailoa mai e le gaosiga ina ia maua le tutusa lelei o le tufatufaina ma maua ai fua o fua.


Taimi meli: Sep-15-2022

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou