Greenhouse Avea “Patamai” Mealilo

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi faʻaonapo nei, ua sosolo le saienisi ma tekinolosi i vaega eseese o le olaga.

falematamata atamaiO le atinaʻeina o polokalame e taulaʻi i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi fesoʻotaʻiga, Initaneti o mea tekonolosi, ata vitio tekinolosi, mamao mamao ma isi faiga i totonu o se faiga faʻaoga, faʻatatau i le manaʻoga o le tele o faʻaoga i le taimi nei o le totoina o greenhouses ma faatoaga faatoaga.

Mo le atiina ae ofa'ato'aga atamai, faiga fa'ato'aga atamai o le ivi taua.

fale'ele'ele atamai
Fa'ato'aga e leai se palapala
Fa'ato'aga e leai se palapala

O le a le uiga o faatoaga atamai?

Smart greenhouse o le faʻaogaina lea o le Initaneti o mea tekonolosi i faʻatoʻaga masani ma suia le faʻatoʻaga masani o le "faʻalagolago i le tau"

E FA'A'OGA masini ma masini komepiuta e mata'ituina ma pulea le si'osi'omaga o le gaosiga o fa'ato'aga e ala i telefoni fe'avea'i po'o masini komepiuta.

Suia fa'ato'aga masani, tu'u le fa'ato'aga e maua atili ai le "poto".

Fa'ato'aga e leai se palapala

falematamata atamaigaluega faatino atinae

1. Faʻamaumauga o faʻamaumauga: aoina o faʻamaumauga o le aoina o le vevela o le ea ma le susu, le vevela o le eleele ma le susu, le tau o le eleele PH, le tau o le eleele EC, carbon dioxide, malamalama ma isi faʻamatalaga o le tuputupu aʻe o le siʻosiʻomaga o fualaʻau i totonu o le siosiomaga o faʻatoʻaga.

2. Fa'atonuga mamao: mo se fa'ata'ita'iga, o lo'o i ai nei i le taimi nei le fa'ato'againa o tekonolosi po'o nisi fa'asusu fanua, o le fa'aogaina ma le fa'aogaina o meafaigaluega fa'apitoa o le nofoaga e totōina mamao e mafai ona fa'atonuina e ala i le fa'aogaina sa'o e ala i telefoni fe'avea'i po'o komepiuta.

3. Faiga mata'ituina mamao: va'aiga taimi moni o le siosiomaga tuputupu a'e fua, aoina vitio i luga o le nofoaga, ma le mataituina mamao e mafai foi ona mautinoa le faagaoioiga masani o le siosiomaga tuputupu ae.

4. Mea'ai su'esu'e: tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga ma fa'atauga o fa'ato'aga atamai, mea'ai su'esu'e e mafai ona fa'atūina lelei mea'ai su'esu'e mo oloa ta'itasi o lo'o gaosia i totonu o le fa'ato'aga, ina ia mautinoa ai le saogalemu o oloa mai le punavai i le fa'atau.

5. Fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'ato'aga: fa'ato'aga fa'ato'aga fou, fa'ato'aga fa'atekonolosi, tu'uina atu ma mana'omia fa'amatalaga o mea tau fa'ato'aga, a'oa'oina le poto fa'ato'aga e fa'aleleia atili ai le fa'atekonolosi o le fa'ato'aga.

fale'ele'ele atamai
fale'ele'ele atamai
fale'ele'ele atamai

O le matafaioi o le atina'eina o greenhouses atamai

Faʻasaienisi faʻatoʻaga ma tekonolosi gaosiga, malosi: o matou faʻatoʻaga tulaga faʻatusatusa i Europa ma le Iunaite Setete i le tikeri malosi pe laʻititi i tua, e ala i le atinaʻeina o polokalama, poto faʻatoʻaga sili atu tekonolosi oloa i le fanua o faʻatoʻaga tekonolosi e tuʻu i le gaosiga e mafai. fa'alauiloa le fa'asaienisi fa'ato'aga a Saina ma tekonolosi, malosi, fa'alauiloa le fa'aonaponei o le gaosiga o fa'ato'aga.

O le vaitau o faʻamatalaga tetele o faʻatoʻaga: e ala i le aoina ma le mataʻituina o faʻamatalaga taimi moni, e pei o le tuputupu aʻe o laʻau ma le mataʻituina faamaumauga o meaola faalafua, o le vavalo o le gaosiga o faʻatoʻaga ma le faʻasaienisi totoina e mafai ona faia e ala i le faʻaogaina o ao ma faʻamatalaga faʻamaumauga. o fa'amaumauga tetele.O le fa'aleleia atili o le tulaga tau pulega o le fausiaina o fale fa'ato'aga e mafai ona fa'alauiloa le fa'aonaponei o fa'ato'aga ma le atina'eina o mea tau fa'ato'aga.

 

A uma ona fai mai lena mea, e te maua se malamalama atili ma faʻafouina le malamalama o lefale'ele'ele atamai?

Afai e te manaʻomia le iai o se fale faʻapitoa, sau e asiasi i le matou fale gaosimea!Matou te tulimatai atu i lou taunuu mai!
So'o se fesili, pls lagona le saoloto ifaafesootai a'usoo se taimi.

 


Taimi meli: Iuni-07-2022

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou